EL DIA SIN CARRO PART 2

Hittade två bilder från dagen utan bilar här i Bogotá, som jag verkligen tycker är ett slående exempel på hur mycket vi förstör vår jord.

 

eldiasincarro1

eldiasincarro2

 

Bild ett är tagen klockan 2.00 am 21 september och 22 september och bild två är tagen 8.30 pm 21 och 22 september. Alltså 24 timmar skillnad på båda. Helt sjukt hur snabbt luften och planeten kan återhämta sig, om man bara ger den en chans. Nu blir ju inte varje stad i världen förorenad på samma sätt som Bogotá, eftersom vi är 10 miljoner officiellt här plus ca 4 miljoner som inte är registrerade. Men ändå! Jag vill verkligen och ska på något sätt kämpa för att få hela världen att göra detta samma dag. Ska skriva brev till påven, till alla de stora politikerna, organisationerna och de kändisar som är engagerade i miljöfrågor och bifoga bilderna. Ingen kanske svarar, men man måste försöka, någon kanske ser och bryr sig och gör något.

Kommentera