EN NYPA GALENSKAP, EN DOS PASSION OCH EN NÄVE KÄRLEK.

Jag är så himla lycklig just nu. Det känns som att tusen fjärilar flyger runt i min mage. Med ett fånigt leende på mina läppar går jag runt och dagdrömmer. Jag blir varm i kroppen bara jag tänker på detta. Mina fingrar typ skakar nu när jag ska skriva det här.. Jag. Ska. Åka. Till….. Baaaaaaaarcelona. Ensam!!!! Bara i fem dagar. Men ändå. :)

Plötsligt så hände det. Jag satt i kassan och höll på att somna, då en av mina favoritkunder kom in i butiken. Han är från Barcelona, så vi pratar alltid spanska och vi pratar nästan alltid om fotboll med varandra. Igår var inget undantag. Men, när vi pratade så fick jag en varm känsla i kroppen. Det var nästan som att det blixtrade till i hela kroppen. Jag kan inte riktigt beskriva det. Det var inte obehagligt men det kändes. Några sekunder efter att han hade gått, fick jag också ett tecken. Jag tänker inte skriva vad det var för något, för folk skrattar bara åt mig när jag pratar om det (det har hänt förut). Men där och då insåg jag: ”Du vet vad du ska göra, följ ditt hjärta”.

Mitt mål med resan är såklart att gå på ”El Clasico”. JAG VET, jag vet… Många tycker att jag är fullständigt GALEN som är beredd att lägga så mycket pengar på ”endast” 90 minuter. Men det folk inte förstår, att för mig är det inte ”bara” en 90 minuters match. Det är 90 minuter av fullständigt eufori som jag kommer att minnas i resten av mitt liv. Det är 90 minuter som kommer leva vidare genom att jag berättar om dem för mina syskonbarn. För mina framtida barn. Och för mina framtida barnbarn. Detta har varit min stora dröm sedan jag intresserade mig för fotboll på riktigt (alltså, för spelet och inte för killarna). Det är allmänt känt att kärlek, passion och galenskap går hand i hand. Jag råkar dessutom vara colombian och skorpion, mer passionerad människa kan man inte bli. Så det är inte konstigt att min kärlek och passion ibland kan uppfattas som galenskap.

barcelona5

barcelona12

barcelona1barcelona10

Jag har alltid vetat att det enda med livet som jag med 100% säkerhet vet, är att döden är oundviklig. Men jag hade aldrig riktigt förstått det förrän min mammas död. Då insåg jag, jag är dödlig jag med. Vad jag då bestämde var att det jag vill göra, ska jag göra. När jag är 50 år ska jag inte titta tillbaka på mitt liv och ångra att jag inte åkte på de resorna jag ville eller att jag inte sa till den killen jag är kär i, att jag är kär i den, osv. Samma gäller med ”El Clasico”. Nu har jag chansen. Och jag tar den. Annars vet jag att jag kommer att ångra mig. Så. Den 20 mars bär det av.

Weeeepa!!!

 

Första gången jag såg en match på Camp Nou

barcelona6

barcelona8

Barcelona7

 

Random bilder från mina tidigare Barcelonaresor.

barcelona2

barcelona14

barcelona11

barcelona15

barcelona4

barcelona9

Kommentera