HIMNE DEL BARÇA

En dröm jag har haft, sedan jag blev förälskad i den vackra sporten fotboll och fotbollslaget Barcelona är att gå på en ”El clasico match”. D v s, en match mellan Barcelona och ärkerivalen Real Madrid. Nu. Den 22 mars. Smäller det. Det är dags för detta stormöte..

Och det kliar i mina fingrar. Så mycket att jag vill gråta. Det kostar JÄTTEMYCKET. Men… Jag vill det här så mycket. Fotboll gör mig så oförklarligt lycklig.. Om det är något min mamma lärde mig var att följa sitt hjärta, annars kan man omöjligt bli lycklig och man kommer ångra sig i resten av sitt liv…

Jag har något dygn på att bestämma mig, då det fortfarande finns billiga flygbiljetter. Men. Det finns en risk att jag INTE får biljett till matchen. Då biljetterna släpps några dagar innan och ofta säljs slut på 3 minuter. Men jag är desperat. Bokar jag flygbiljetterna. Kommer jag att se till att få mina matchbiljetter. And that’s IT.

Förmodligen kommer jag åka själv. Men det gör inget. Jag kan omöjligt vara ensam på Camp Nou. Där är min andra familj <3

 

Barcelona-v-Real-Madrid-El-Classico-Preview-and-Prediction-1024x768

Kommentera