”Angela, schmeck unsere @@”

Min grekiska pappa kan man kort beskriva som en väldigt speciell person. Jag skulle kunna skriva en hel avhandling om honom. Men jag ska inte göra det idag, bara fatta mig kort. Han retar gallfeber på de flesta i hans omgivning. Han har svårt att visa känslor. Men han är den snällaste människa som någonsin har levt på denna jord. Han är en riktig kämpe som alltid krigar för sanningen och rättvisan. Om Zeus och hans gäng är de som härskar där uppe i himmlen, så vet jag att pappa själv kommer bli erbjuden att bli en Gud. Men skulle det bli så, skulle han tacka nej till det som Hercules gjorde ;)

Han låg bakom det stora scientologi bråket här i Sverige, här kan man lyssna på hela historien om ni vill (SJUKT intressant). http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/273913?programid=2519

Det där är bara ett av hans stora äventyr. Hela hans liv skulle vara en en bestsäljande bok. Har tjatat i flera år på att han borde skriva en…

Iallafall. I veckan var han i farten igen under en demonstration i Grekland. Han blev intervjuad i direktsändning och läste upp sin skylt ”Angela, schmeck unsere @@” som betyder ”Angela, smaka våra pungkulor” …..

What can I say. Det är min pappa. Hahaha.

Kommentera