MISS COLOMBIA ÄR MISS UNIVERSE

Mina intressen är extremt blandade. Ibland undrar jag hur det ens är möjligt för en människa att kunna ha så olika intressen. Ett av mina största nöjen är allt som har med skönhet att göra.

I Sverige så har engagemanget för ”Miss Universe” och andra skönhetstävlingar svalnat av ganska rejält. Jag minns att när jag var mindre så var ”Fröken Sverige” tävlingen stor och sändes på bästa sändningstid på TV. Idag uppmärksammas knappt vem som ens är ”Fröken Sverige”. Det känns lite som att hela grejen är förlöjligad i detta land. Man ”ska” ju inte vara för feminin i Sverige..

Iallfall. I Colombia är det andra bullar. Där är alla skönhetstävlingar typ höjdpunkten på året. ALLA engagerar sig. Ibland kan jag tycka att det går till överdrift men samtidigt älskar jag när folk är passionerade kring saker och ting, så låt gå.

Jag jobbade sent igår men jag kämpade för att ändå hålla mig vaken och streama ”Miss Universe”. Och om det var värt det. Jag älskar att titta på vad skönheterna har för klänningar, smink och hår. Men det roligaste  och BÄSTA av allt, är att MISS COLOMBIA, Paulina Vega Diep, vann och är därmed Miss Universe!! Jag blev så glad och så ”stolt”. Jag vet att det uppfattas som weird att man blir stolt över en sådan sak. Inte som att Colombia har botat cancer. Men I can’t help it. Eftersom mitt skönhetsintresse är en så stor del av mig så blir jag stolt över mitt land och dess skönhet.

Ska jag vara ärlig var jag inte jätteförvånad att Colombia vann. Colombia är nästan alltid med i top 5 i de större skönhetstävlingarna. I Sydamerika kallas colombianer för det ”vackra folket”. Om ni tycker att Paulina var vacker, så kommer ni bokstavligen tappa hakan för nästa års representant för Colombia. Hon är helt GALET vacker. Jag lovar att det kommer bli vinst två år i rad :D.

Så igår var en riktigt bra dag för mig, då Miss Colombia vann Miss Universe och sedan var det också kul att Syriza vann valet i Grekland. In your face Angela Merkel. Hoppas bara att det löser sig för Grekland <3

misscolombia10

misscolombia8

MissColombia7

MissColombia2

MissCOlombia5

MissColombia1

Kommentera