NAILS

När jag pratar om min mamma med andra som kände henne, brukar alla hylla hennes intellekt och hur stort hjärta hon hade. Men något. Som nästan ALLA påpekar. Är hur vackra hennes händer och naglar var. Och det är sant. Hon hade helt sjukt vackra händer och naglar.

Naglar var ett av hennes och mitt största gemensamma intresse. Antingen brukade vi gå och göra manikyr, eller så satt vi hemma och målade varandras naglar.

När mamma dog. Så dog mitt intresse för naglar också. I sex års tid har jag inte orkat bry mig om mina naglar, därför det har gjort för ont i hjärtat.

Men nu när jag var i Colombia, så tvingade pappa mig iväg på manikyr. ”Min dotter kan inte gå runt med en bondes händer och naglar”. Hahahha. Och tack vare pappa, har min kärlek för naglar väckts till liv igen.

Jag lyckades verkligen få SJUKT långa naglar igen (arv från mamma). MEN. Det som inte fick hända hände. EN nagel bröts. Och efter det började de bryta som dominobrickor…

Så jag beslutade mig för att fila ned naglarna igen och börja om. Så nu ser ni hur de ser ut idag.

 

kortanaglar2

 

Missförstå mig ej. Jag tycker korta naglar är SJUKT snyggt. På riktigt. Tycker det är fräscht och mycket chict. MEN. Jag passar inte i korta naglar. Jag har för långa fingrar och kantiga naglar för att det ska se bra ut. Jag behöver ha långa naglar. Men inte liksom överdrivet heller för det ser tacky ut. Men iallafall ca 1- 1,5 cm från att fingret slutar.

 

kortanaglar1

 

Kommentera